ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο‏

Αγαπητά Μέλη,

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel, στη Λεμεσό η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας, η οποία ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα, όπως φαίνεται πιο κάτω:

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ

1 Ανδρέας Εμμανουήλ – Πρόεδρος
2 Παντελής Ιωάννου – Αντιπρόεδρος
3 Γιαννούλα Βασιλειάδου – Γεν. Γραμματέας
4 Φίλιππος Αβρααμίδης – Ταμίας
5 Μιχάλης Ξενίδης – Μέλος
6 Ανδρέας Ματθαίου – Μέλος
7 Κατερίνα Χρυσοστόμου – Μέλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας θα συνεδριάζει τακτικά μία φορά το μήνα και προτρέπεστε όπως διαβιβάζετε στη Γεν. Γραμματέα τυχόν θέματα ή εισηγήσεις για βελτίωση της λειτουργίας του Ομίλου μας, αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέλετε να συζητηθεί.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Ομίλου μας από την επίσημη ιστοσελίδα του (www.omilosoinofilonkyprou.eu ή www.cypruswineacademy.eu), αλλά και από το Facebook (http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/omilosoinofilonkyprou/), απ’ όπου μπορείτε να βρίσκετε διάφορα άρθρα και πληροφορίες σχετικές με το κρασί, αλλά και φωτογραφίες από τις διάφορες εκδηλώσεις του Ομίλου μας.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι μπορείτε να ανανεώνετε online τη συνδρομή σας η οποία ανέρχεται στα € 30/ετησίως, από την ιστοσελίδα του Ομίλου. Το τέλος επαναδραστηριοποίησης για τα παλιά μέλη του Ομίλου και για όσα μέλη δεν κατέβαλαν τη συνδρομή τους την προηγούμενη χρονιά ανέρχεται στα € 10. Παρακαλούμε όπως φροντίζετε έγκαιρα να ανανεώνετε τη συνδρομή σας η οποία αποτελεί και το μοναδικό έσοδο του Ομίλου.

Ευελπιστούμε στη δική σας συνεργασία για τη συνεχή πρόοδο του Ομίλου μας.

Comments are closed.