ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Διεξαγωγή εξετάσεων για Πιστοποίηση Προσώπων ως Connoisseur Οίνου

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση  να σας πληροφορήσουμε πως μετά από αρκετές προσπάθειες και κόπους κατορθώσαμε να περάσουμε τον Κανονισμό Πιστοποίησης Προσώπων ως Connoisseur Οίνου (Wine Connoisseur), σε συνεργασία με την ΚΕΠ (Κυπριακή Εταιρία Πιστοποίησης) και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Οινοχόων.

Δικαίωμα απόκτησης του τίτλου CO (Connoisseur Οίνου) έχουν όλα τα μέλη του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου, που έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα Οινογνωσίας, τα τελευταία τρία (3) έτη και είναι κάτοχοι του σχετικού πιστοποιητικού.  Όσες και όσοι παρακολούθησαν τα μαθήματα πιο πριν, έχουν το δικαίωμα να παρακαθίσουν στην εξέταση με την προϋπόθεση πως θα λάβουν μέρος στο επαναληπτικό μάθημα για κάλυψη της διδακτέας ύλης.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση  και να την καταθέσουν μαζί με όλες τις απαραίτητες βεβαιώσεις στα γραφεία της ΚΕΠ μέχρι την Παρασκευή25 Νοεμβρίου 2016.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:30πμ μέχρι τις 11:30πμ στο Ξενοδοχείο Cleopatra, στην οδό Φλωρίνης 8, Λευκωσία.

 

Επισυνάπτονται:

1.        Η Ανακοίνωση της ΚΕΠ για τη διεξαγωγή εξετάσεων για Πιστοποίηση Προσώπων ως Connoisseur Οίνου – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2.        Ο σχετικός Κανονισμός Πιστοποίησης Προσώπων ως Connoisseur Οίνου – Κανονισμός WINE CONNOISSEUR

3.       Η Εξεταστέα Ύλη – Εξεταστέα Ύλη

4.       Η Αίτηση για Πιστοποίηση Προσώπων – Ε37-1 ΑΙΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ..

 

Από το Δ.Σ.

Comments are closed.