ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πρόσκληση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Αγαπητά μέλη,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού,  σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:30 στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό.

Για όσους επιθυμούν να διεκπεραιώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Όμιλο, το ταμείο θα είναι ανοικτό από τις 10:00.    Μπορείτε επίσης, για αποφυγή ταλαιπωρίας, να διευθετήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τον Όμιλο είτε διαδικτυακά, είτε μέσω της Τραπέζης Κύπρου ( Aρ. λογαριασμού 033801020173).

Παρακαλείσθε, όσοι θα λάβετε μέρος μόνο στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και όχι στο γεύμα, να το δηλώσετε, ώστε να έχουμε έτοιμες και τις δικές σας Ταυτότητες Μέλους.

Σας ευχαριστούμε, περιμένοντας να τιμήσετε με την παρουσία σας τόσο τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης όσο και το γεύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρχει ζωντανή μουσική, θα γίνει απονομή των πιστοποιητικών σε όσους παρακολούθησαν τις σειρές οινογνωσίας – γευσιγνωσίας που οργάνωσε ο Όμιλος κατά τη διάρκεια του 2016 και θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

Comments are closed.