ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Nέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel, στη Λεμεσό η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας, η οποία ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα, όπως φαίνεται πιο κάτω:

Ανδρέας Εμμανουήλ -Πρόεδρος

Παντελής Ιωάννου – Αντιπρόεδρος

Γιαννούλα Βασιλειάδου – Γεν. Γραμματέας

Φίλιππος Αβρααμίδης – Ταμίας

Μιχάλης Ξενίδης – Μέλος

Ανδρέας Ματθαίου – Μέλος

Σταύρος Χατζηκυριάκου – Μέλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας θα συνεδριάζει τακτικά μία φορά το μήνα και προτρέπεστε όπως διαβιβάζετε στη Γεν. Γραμματέα τυχόν θέματα ή εισηγήσεις για βελτίωση της λειτουργίας του Ομίλου μας, αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέλετε να συζητηθεί.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Ομίλου μας από την επίσημη ιστοσελίδα του (www.omilosoinofilonkyprou.eu ή www.cypruswineacademy.eu), αλλά και από το Facebook (http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/omilosoinofilonkyprou/), απ’ όπου μπορείτε να βρίσκετε διάφορα άρθρα και πληροφορίες σχετικές με το κρασί, αλλά και φωτογραφίες από τις διάφορες εκδηλώσεις του Ομίλου μας.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι μπορείτε να ανανεώνετε την ετήσια συνδρομή σας η οποία ανέρχεται στα € 30/ετησίως είτε online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ομίλου, είτε με έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο Όμιλος μας στην Τράπεζα Κύπρου (αρ. λογαρ. 0338 – 01 – 020173).

Το τέλος επαναδραστηριοποίησης για τα παλιά μέλη του Ομίλου και για όσα μέλη δεν κατέβαλαν τη συνδρομή τους την προηγούμενη χρονιά ανέρχεται στα € 10.

Παρακαλούμε όπως φροντίζετε έγκαιρα να ανανεώνετε τη συνδρομή σας η οποία αποτελεί και το μοναδικό έσοδο του Ομίλου.

Όσοι από σας, έχετε διευθετήσει τη συνδρομή σας και δεν έχετε παραλάβει την Ταυτότητα Μέλους για το 2017, παρακαλείσθε ν’ αποταθείτε στη Γραμματέα. Σύντομα θα σας σταλεί και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων/εκδηλώσεων του Ομίλου.

Ευελπιστούμε στη δική σας συνεργασία για τη συνεχή πρόοδο του Ομίλου μας.

Comments are closed.