ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

“ΟΙΝΟΣ – ΑΡΩΜΑ ΚΥΠΡΟΥ” – ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ

Ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου, μετά την επιτυχία που είχαν τα τελευταία χρόνια στις πόλεις Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα, οι εκδηλώσεις  «ΟΙΝΟΣ – ΑΡΩΜΑ ΚΥΠΡΟΥ», διοργανώνει και φέτος την ίδια εκδήλωση το Σάββατο 22 Απριλίου, μεταξύ 17:30 – 22:00 στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λεμεσού με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή και προώθηση του κυπριακού οίνου και σ’ αυτήν έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα οινοποιεία της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα κυπριακά οινοποιεία και κρασιά, να μιλήσουν με τους οινοπαραγωγούς μας και να μάθουν για τις γηγενείς και παραδοσιακές ποικιλίες της Κύπρου, τις διεθνείς ποικιλίες, την Κουμανδαρία μας και γενικά οτιδήποτε αφορά τον κυπριακό αμπελώνα και κρασί. 

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία, με την αγορά ενός αναμνηστικού ποτηριού σε προσιτή τιμή, να δοκιμάσουν δωρεάν τα κρασιά που ευγενώς προσφέρουν τα οινοποιεία μας.

 Για την Κύπρο, το αμπέλι και το κρασί είναι τέχνη, ιστορία, παράδοση και πολιτισμός, γι’ αυτό είναι ευθύνη όλων μας να τα προβάλουμε και να τα υποστηρίξουμε.

 

Είσοδος:  ΔΩΡΕΑΝ

Comments are closed.