ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΝΟΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ανακατατάξεις Διοικητικού Συμβουλίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την τελευταία προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. η Γ. Γραμματέας Κα Γιαννούλα Βασιλειάδου υπέβαλε γραπτώς το αίτημά της για παραίτηση από τα καθήκοντά της ως Γ. Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ., επικαλούμενη θέματα υγείας. Η παραίτηση της Κας Γιαννούλας Βασιλειάδου έγινε αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και βάσει του καταστατικού, διενεργήθηκε κλήρωση μεταξύ των εκλεγμένων και ισοψηφούντων επιλαχόντων της τελευταίας Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, Κας Σούλας Καΐλη και Κου Σταύρου Χατζηκυριάκου για ανάδειξη νέου μέλους του Δ.Σ.

Η κλήρωση, η οποία έγινα παρουσία και των δύο υποψηφίων, ανέδειξε νέο μέλος τον Κο Σταύρο Χατζηκυριάκου.
Επίσης έπειτα από εισήγηση και αποδοχή της από την ολομέλεια του νέου Δ.Σ, καθήκοντα Γ. Γραμματέα του Ομίλου αναλαμβάνει ο Κος Χρήστος Κονταργύρης.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου έχει ως εξής:
Δρ. Ανδρέα Εμμανουήλ, Πρόεδρο
Παντελή Ιωάννου, Αντιπρόεδρο
Χρήστος Κονταργύρης, Γ. Γραμματέα
Φίλιππο Αβρααμίδη, Ταμία
Μιχάλη Ξενίδη, Μέλος
Ανδρέας Ματθαίου, Μέλος
Σταύρος Χατζηκυριάκου, Μέλος

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όλων των μελών μας, εκφράζουμε τις θερμότερες και πιο εγκάρδιες ευχές μας στη Κα Γιαννούλα Βασιλειάδου για δύναμη και υγεία καθώς επίσης και την ευγνωμοσύνη μας για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά της.

Θα θέλαμε τέλος να συγχαρούμε το Κο Σταύρο Χατζηκυριάκου και καλωσορίζοντάς τον να του ευχηθούμε καλή δύναμη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Comments are closed.